باشگاه خبری فراساحل: برای نخستین بار در کشور تدریس دروس دکترای رشته شیمی دریا در دانشگاههای کشور به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مانا، رئیس اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی اظهار داشت: با پیگیریهای صورت گرفته از سوی کارگروه علوم و فنون دریایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تدریس دکترای شیمی دریا در دانشگاههای دریایی کشور به تصویب رسید.
دکتر مسعود صدری نسب با اشاره به اینکه تاکنون رشته شیمی دریا فقط در مقاطع کارشناسی و ارشد در دانشگاههای دریایی تدریس میشد، گفت: با تصویب این طرح شرایطی فراهم شد تا برای نخستین بار شاهد تدریس شمی دریا در مقطع دکترا نیز باشیم. وی خاطرنشان ساخت: برنامه درسی لازم برای تدریس دکترای شیمی دریا توسط تیم متخصص این گروه تهیه و به تصویب رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در ادامه تاکید کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، پیشبینی میشود از سال آینده شاهد پذیرش دانشجوی دکترای شیمی دریا در دانشگاههای دریایی کشور باشیم. وی اذعان داشت: بر اساس ضابطه تعیین شده، دانشگاههایی میتوانند دکترای شیمی دریا را تدریس کنند که حداقل سه نفر استاد برای تدریس این رشته در اختیار داشته باشند.
صدری نسب یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و دانشکده علوم و فنون دریایی هرمزگان حائز شرایط مناسب برای تدریس دکترای شیمی دریا هستند. رئیس اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در ادامه گفته های خود از تعیین زمان برگزاری جلسه فصلی این اتحادیه در تاریخ سی ام دی ماه سال جاری خبر داد. به گفته وی، زمان برگزاری این جلسه به تمام اعضا اعلام شده و بر اساس آن در تاریخ مقرر این جلسه در محل پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با بیان اینکه هشت سال متوالی است که هر فصل جلسات اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی برگزار میشود، خاطرنشان کرد: متاسفانه از ابتدای سال جاری تا کنون موفق نشدهایم این جلسات را برگزار کنیم. وی اظهار داشت: برگزاری جلسه اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در دی ماه امسال به عنوان نخستین جلسه امسال این اتحادیه خواهد بود. به گفته وی ایجاد هماهنگی بین دانشگاههای دریایی، بهرهگیری از نظرات هیات علمی دانشگاههای مختلف و تبادل آنها، تبادل دادههای دریایی به روز شده، بهرهگیری مشترک از کتابخانههای دانشگاهها از جمله اهداف برگزاری جلسات این اتحادیه است.
دکتر صدری نسب بیان کرد: جلسات این اتحادیه با هدف توسعه فرهنگ دریایی با استفاده از توسعه رشتههای دریایی و ایجاد دانشگاههای جدید در استانهای ساحلی صورت میگیرد. وی خاطرنشان ساخت: امیدواریم با برگزاری مستمر جلسات اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی بتوانیم با انجام تبادلات علمی دریایی، آخرین اطلاعات دریایی روز را بین دانشجویان تمام دانشگاههای دریایی کشور به اشتراک گذاریم.
وی در ادامه با بیان اینکه جلسات اتحادیه در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی کشور برگزار میشود، گفت: این پژوهشگاه به عنوان یک مرکز فعال علمی در زمینه علوم دریایی یکی از ارگان اصلی اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی محسوب میشود. رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اظهار داشت: توسعه علمی دانشگاه های دریایی کشور از بعد پژوهشی بسیار حائز اهمیت است که این پژوهشگاه میتواند کمک شایانی در این زمینه به این دانشگاهها داشته باشد.
کد خبر : 967
ارتباط با سردبیر : info@opc.ir